Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 29.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 29.06.20

Сънищата и Луната – понеделник – 29.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден

Сънищата на този ден често показват истинската цел на човека, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата можете да видите ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете такива грешки отново в бъдеще.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

На този ден е важно също след събуждане да си спомняме усещанията, които сме имали в съня си. Ако почувствате свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънищата са под влияние на Луната.

Те могат да бъдат мрачни, за което допринася подсъзнанието, което превърта всички минали събития и отрицателните моменти ще надделеят над радостните. Тези сънища носят емоционалните и психически характеристики на сънуващия, показват колко е натоварена нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на психиката в живота, толкова по-странни и неразбираеми са сънищата. Добрата новина е, че не се сбъдват в действителност.

Сънищата при Луна във Везни

Луната е в знак Везни и сънищата са под влияние на Венера, и може да са свързани с партньорските отношенията, както лични, така и делови. Те могат също така да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети