Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 29.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 29.07.19

Сънищата и Луната – понеделник – 29.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 29 календарен ден от всеки месец са празни и като правило не означават нищо.

Сънищата в неделя срещу понеделник

Сънят в понеделник ще се сбъдне при хора, които са родени в първия ден от седмицата. Ако сте родени друг ден от седмицата, вероятността сънят да означава нещо е много малка.

Сънят срещу понеделник отразява вашето психологическо и емоционално състояние, защото покровителят на сънищата на този ден е Луната и тя, както знаете ни дава доста нееднозначни енергийни потоци. Някой може да се потопи в себе си и дори в депресия, докато други, напротив, ще излъчват положителна и творческа енергия, буквално осветявайки всички с топлина и загриженост.

Ако сънят е кратък и разбираем, това означава, че вървите към целта по правилния път и не допускате да ви отклони нищо.

Ако сънят е дълъг, объркващ, неразбираем, тогава най-вероятно ще бъдете атакувани от всякакви неприятности. Вашето психо-емоционално състояние е може би потиснато, а във вашето подсъзнание има конфликт с вътрешната ви същност и също вашите близки могат да бъдат засегнати.

27 лунен ден – Денят, когато не само се сбъдват мечтите, но и знаците. Сънищата носят интуитивно знание, разбиране на хората, събитията. Те могат да ни разкрият истинската същност на нещата. Ако например, подозирате някой в измама и предателство и сънувате, че той ви изнася на ръце от огъня, вашите подозрения са неоснователни, този човек е истински приятел, можете да му се доверите. 

С тълкуването на сънищата в този ден бъдете внимателни, лесно можете да направите грешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети