Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 29.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 29.11.2021

Сънищата и луната – понеделник – 29.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание. Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Сънища при Луна в Дева 

Сънищата при Луна в Дева са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии

Все пак трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата, какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Сънищата в понеделник са под влияние на Луната

Те могат да бъдат мрачни, за което допринася подсъзнанието, което превърта всички минали събития и отрицателните моменти ще надделеят над радостните. Тези сънища носят емоционалните и психически характеристики на сънуващия, показват колко е натоварена нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на психиката в живота, толкова по-странни и неразбираеми са сънищата. Добрата новина е, че не се сбъдват в действителност.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати