Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник – 30.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник – 30.03.20

Сънищата и Луната – понеделник – 30.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Всички съновидения, дори привидно най-абстрактните или безсмислените, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено ви свише, тъй като се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

По това време сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Не се опитвайте да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Важното е не сюжетът на самия сън и видените образи, а усещанията, които остават след събуждането.

Сънищата, които сте имали в този ден, може да се сбъднат, но при условие, че не казвате на никого за тях. За тях се казва  „сън в ръката“.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, отношението на хората към личността ви. 

Често са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата в понеделник сутрин

Понеделник е свързан с капризната Луна и нейната енергия може да извади емоционални и психологически проблеми от дълбините на подсъзнанието. Ето защо, ако насън сте плакали, викали или изпитвали други силни емоции, не бързайте да ги интерпретирате буквално. Най-вероятно това означава само, че сте ги трупали отдавна в себе си и сега целият негатив просто излиза. Радвайте се, че това не се случва в действителност.

Отделно внимание на сънищата в понеделник сутрин трябва да обърнат тези, които са родени в този ден: техните сънища могат да се окажат истински.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети