Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 8 август 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 8 август 2022

Сънищата и луната – понеделник – 8 август 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво важно значение. Все пак някои сънища от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. 

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Таро-календар на сънищата

Карта Умереност - Картата е изключително благоприятна поличба. Може да означава, че за вас най-вероятно започва етапът на успешни творчески усилия. Потоци от вдъхновение и удовлетворение текат спокойно между вашето съзнателно и подсъзнателно „Аз“, между вашия вътрешен и външен свят, изобщо не е необходимо да правите нищо специално. 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати