Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – понеделник– 12.07.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – понеделник– 12.07.21

Сънищата и Луната – понеделник– 12.07.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден (до 08:00ч)

Тези сънища се считат за послания, изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в Лъв

Дните, когато Луната преминава през знака Лъв, повечето сънища са свързани с нашата творческа дейност, както и със състоянието на любовните отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти, които ще ни позволят да вършим работата си с успех. А любовните сънища ще подскажат как да изградим отношенията с любимия си човек или какво трябва да направим, за да подобрим връзката си.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите емоции и психологическо състояние. Те могат да бъдат свързани с домакинските задължения, с отношенията с близките, особено с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни образи на вода, това означава предстоящи домакински задължения у дома. Ако сънят е кратък, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и добро настроение.

Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник.

По-добре не разказвайте лош сън на никого преди обяд, за да не се сбъдне.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати