Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник– 28.02.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник– 28.02.2022

Сънищата и луната – понеделник– 28.02.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (до 06:07ч) 

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте  предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

Сънищата в понеделник 

Понеделник се управлява от Луната, която оказва силно влияние върху психо-емоционалното състояние на човек.

Съдържанието на сънищата в понеделник не трябва да се тълкува буквално, тъй като те често са дълги, но неясни. Струва си да обърнете внимание на емоционалното им оцветяване и усещането, което остана при вас след събуждането.

Особено внимание трябва да се обърне на съня, само ако в него присъства вода. Изтичане на вода от тръби (кранове), наводнение насън показва, че или не се справяте с емоциите в реалния живот, или губите много време напразно.

Ако сте сънували, че се давите - в действителност рискувате да се разболеете.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети