Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 01.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 01.02.20

Сънищата и Луната – събота – 01.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 8 лунен ден.

През този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои неща от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

Сънищата на 8 лунен ден често показват истинската цел на човека, към какво се стреми, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата си можете да откриете ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете подобни грешки отново в бъдеще.

На този ден е важно след събуждане да си спомните какви  са усещанията, които сте имали в съня си. Ако сте почувствали свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака на Телец, нашите сънища са особено земни. Повечето от съновиденията, които ни се появяват по време на сън, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от нашите сънища в това време са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети