Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 02.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 02.11.19

Сънищата и Луната – събота – 02.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 6 лунен ден

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения.

Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха. Събитията от този период са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

Нееднозначен ден за тълкуването на сънищата. Те могат да бъдат или напълно безсмислени и празни, или пророчески. Може да получите откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други духовни измерения. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали.

В този момент сънищата могат да ви сигнализират за незавършени дела или енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете. Основното в този ден е да бъдете много внимателни към всички образи, които ще видите в съня и да ги интерпретирате правилно. Но да направите това няма да е толкова лесно. Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в съновниците. Напълно разчитайте на интуицията си и усещанията, които ви остават след сън. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

Тъй като Луната е в знак Козирог, това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища. Най-значими се явяват съновиденията свързани с изкачване на високо. Може да се изкачвате на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Изкачването е предсказание за бърз напредък към богатство и слава, а слизането надолу не е добре, може да ви очакват неприятности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети