Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 03.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 03.08.19

Сънищата и Луната – събота – 03.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували до 08:52 ч тази сутрин, принадлежат на 3 лунен ден

Те нямат тайно значение, нищо не предвещават. Не се сбъдват в реалния живот.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно! Всичко това не е нищо повече от игра на ума и подсъзнанието ви. Това, което виждате насън са вашите вътрешни преживявания, скрити дълбоко в подсъзнанието ви. Следователно, не търсете отговори и значението на видяното в различни съновници. Няма да получите верните отговори на вашите въпроси.

Сънищата в петък

Покровителката на сънищата в четвъртък срещу петък е Венера. Сънищата отразяват собствените ни чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план.

Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговото творческо начало, материалния и социален статус. Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции в следващите дни.

Ако сънувате, че придобивате голяма сума пари, намирате съкровище, не се притеснявайте, това е добър знак, най-вероятно вашето материално състояние ще се подобри значително в скоро време.
Но ако в съня си е трябвало да дадете нещо или не сте могли да вземете нещо, тогава внимавайте с разходите, най-вероятно трябва да ограничите желанията си, за да не “излезете на минус”.
Ако сънят е черно-бял - такива сънища разказват за предстоящите трудности при постигането на целите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети