Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 04.09.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 04.09.2021

Сънищата и луната – събота – 04.09.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (след 03:32ч)

Някои школи вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители).

Лъв също така е знак на лукса, така че сънищата показват също как можете да постигнете „кралски“ живот, какво трябва да правите за това.

Сънищата в събота

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие.

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващият, но и за близките му приятели или членове на семейството.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети