Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 04.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 04.12.2021

Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:44ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

 Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена. Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не е само във физически план, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „порта на възможностите”, затова се опитайте правилно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите усилия в необходимата посока.

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

Синият цвят в сънищата под Стрелец може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата в събота

Съботните сънища може да се нарекат „пролука” в бъдещето.  Сънят на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира и ще се сбъдне с по-голяма вероятност.

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Жълтата планета ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Сънищата в събота могат да покажат какво самият живот подготвя за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те  също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще отминат, но ако сънят е труден, мрачен и депресиращ, някои проблеми може да не успеете да решите от първия път и те ще останат с вас за известно време.  


Топ новини

виж още

Актуална тема