Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 06.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 06.03.21

Сънищата и Луната – събота – 06.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 23 лунен ден

Тези сънища често са тревожни, неприятни, болезнени, може да се събудите потиснати. Но не приемайте нищо буквално. Те могат да отразят ваш вътрешен конфликт, създаден поради отхвърлянето на вашата същност или промени, които се случват както вътре във вас, така и наоколо.

Сънищата в този лунен ден са измамни и дори противоположни на реалността. По правило всичко се случва на обратно. Ако сънувате нещо трагично и лошо, то в близко бъдеще ще се случи някакво радостно събитие в живота ви. Ако сте сънували, че някой от роднините ви или близките ви умира - това е знак, че той ще живее дълго време.

Тези сънища са свързани с вътрешния свят и чрез тях подсъзнателния ум се опитва да предаде важна информация. При по-внимателен анализ на сънищата, можете да откриете неочакван изход от ситуация, която дълго време ви  е притеснявала.

Единственият недостатък на такива сънища е, че са много трудни за правилно тълкуване. Пълни са със символи и знаци, повечето от които нямат значение. Ето защо, ако не сте в състояние да се справите с това, което сте видели в съня си, просто забравете за него. Това е по-добре от фалшиво тълкуване на сън и вярата в него.

Сънищата при Луна в Стрелец

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Тези сънища се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. Сънищата ви могат да покажат хората, напуснали Земята, може би на вашите роднини или вашия собствен духовен път. 

Таро календар на сънищата

Четворка чаши показва, че животът може би е загубил своята привлекателност за вас и все повече и повече изпадате в униние, гняв и негодувание. Това може да означава и „затъпяване“ от монотонната работа (ежедневие), желанието да се разбунтувате или ранена гордост - например след получаване на порицание или отказ. Не губете време за безплодно хленчене, за да не пропуснете нов, вече много близък шанс.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети