Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 06.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 06.06.20

Сънищата и Луната – събота – 06.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 15 лунен ден

В този лунен ден може да имате ужасни сънища. Те са повече като огледало на нашия вътрешен свят. От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. 

За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

Енергията на петнадесетия лунен ден влияе на интуитивните аспекти на нашето подсъзнание. По правило всичко, което преживяваме в съня тази нощ, не се поддава на директен анализ. 

Най-вероятно сънят ще бъде един вид код, който трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности. Вгледайте се много внимателно в това, което сте сънували и се опитайте да го запомните и анализирате.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновниците, тъй като символите като правило са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете дали всичко в живота ви е правилно.

 

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята. 

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати