Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 06.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 06.07.19

Сънищата и Луната – събота – 06.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Тълкуване на сънищата в 4 лунния ден (от 08:41 ч. на 5 юли до 09:56 ч. на 6 юли)

Тези сънища носят послания, които да ви покажат приоритетите, за които си струва да изразходвате енергия и ресурси. Нещата, които всъщност можете да постигнете.

Впрочем, дори ако човешките ви сили и ресурсите не са достатъчни, то сънят ви ще помогне да се разбере как да се компенсира този дефицит.

Това е вашата позиция на пътя на живота (за добро или зло). Може да се каже, че този сън ще отразява реалността без изкривяване.

Може да се появи лош сън. Но дори и в този случай, не се отчайвайте. В много редки случаи той предсказва бъдещи катастрофални събития. Най-вероятно ви предупреждава за трудности или определени опасности. Затова е достатъчно просто да не губите бдителност в бъдеще.

Много хора в този ден ще сънуват своите роднини (по-специално родителите). Това показва наличие на проблем, който ви свързва един с друг.

Луната е в знак Лъв до 07:26 ч. Ако сте сънували лош сън до това време:

Лъвът е благороден знак, но е той е цар и винаги проявява своята власт. И ако сте имали лош сън, кошмар, помислете не се ли превръщате и вие в жесток цар спрямо близките, околните. Старайте се да проявите  в отношенията си благородство и сънят ви няма да се сбъдне.

Този знак е свързан с любовта, но ако вие отказвате да обичате ближните, а обичате само себе си, може да имате неприятности в реалният живот. Ако се изпълните с добри чувства към околните, лошото ще ви се размине.

Сънищата в петък срещу събота, а събота е ден на Сатурн

Сатурн никога не дава точни прогнози. Сънищата от петък до събота са по-скоро символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети