Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 06.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 06.11.2021

Сънищата и луната – събота – 06.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата под влияние на 2 лунен ден (до 08:55ч)

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, дори да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази фантасмагория и да разберете какво иска да ви каже вашето подсъзнание с всички тези образи.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са пророчески и няма смисъл в тях. Но това далеч не е така. На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция и подсъзнанието. И ако успеете да видите истинския смисъл зад този приказен екран на нереални картини, ще разберете много неща за себе си и може би дори да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви сега е период на обърканост, не знаете къде да отидете и какво да правите, тогава бъдете особено внимателни към онези образи, които сте видели насън. При правилно тълкуване те ще могат да ви подскажат правилните действия.

Например, ако сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, трябва да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са около вас, вървите ли по своя път или просто необмислено следвате някого.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. В сънищата ви може да се явят хората, напуснали вече Земята.

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта.

Сънищата в събота

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. Сънят на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира и ще се сбъдне с по-голяма вероятност.

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота могат да покажат какво самият живот подготвя за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е натрупания стрес и умора да ви пречат да спите спокойно. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и „пуснете“ проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати