Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 07.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 07.03.20

Сънищата и Луната – събота – 07.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.  Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят. 

Сънищата в събота

Съботните сънища може да се нарекат „пролука” в бъдещето.  Сънят на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира и ще се сбъдне с по-голяма вероятност.

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Жълтата планета ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съновиденията в събота могат да покажат какво самият живот подготвя за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те  също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще отминат, но ако сънят е труден, мрачен и депресиращ, за да изпълните плануваното ще трябва доста да се поизпотите, някои проблеми може да не успеете да решите от първия път и те ще останат с вас за известно време. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети