Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 07.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 07.08.2021

Сънищата и луната – събота – 07.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (след 04:44ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко.Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

Сънища при Луна в Рак

В дните, когато Луната е в знак Рак, може да сънувате дома си, близките, членове на семейството, децата, родителите. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

Сънищата могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали от последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в събота

Сънищата в събота са като пролука в бъдещето.

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота показват какво подготвя живота за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети