Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 07.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 07.11.20

Снимка:

Сънищата във 22 лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот.

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънища в събота

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Той ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Сънят в събота се явява като пролука в бъдещето. Съществува мнение, че в съня човешкият ум може да прекоси границите на времето и пространството и да получи важни знаци и знамения.

Съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят, на нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си, какви важни събития да очакваме.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е да ви пречи да спите спокойно натрупания стрес и умора. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и "пуснете" проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще ви отминават.

За да сведете до минимум ефектите от негативния сън, можете да използвате старата мъдрост и да разкажете съня си на колкото се може повече хора - смята се, че това ще намали отрицателното въздействие на съня.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още