Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 09.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 09.10.2021

Сънищата и луната – събота – 09.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Тези сънища се считат за послания изпратени от Висшите сили.

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът.

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в знак Скорпион

Когато е там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион.

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.

Сънищата в събота

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота показват какво подготвя живота за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати