Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 1 октомври 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 1 октомври 2022

Сънищата и луната – събота – 1 октомври 2022 - Tribune.bg

Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха. Събитията от този период са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънките потоци от космическата енергия, информация от други измерения. Всички предсказания през този период, дори привидно най-абстрактни или безсмислени, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише. Поради тази причина се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Много е важно сънищата да се изтълкуват правилно. Не се опитвайте да тълкувате символите на вашите сънища според какво ви казва ума, а е важно чувството, което ви е останало след съня. След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат напълно безсмислени и празни или пророчески, които трябва да се разглеждат като точна прогноза. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънищата при Луна в Стрелец

Ако сте били измъчвани от лоши сънища или истински кошмари, погледнете назад към живота си: може би възпрепятствате дейността си по всякакъв възможен начин? Може би философствате твърде много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може много добре да доведе до кошмари.

Лошите сънища възникват поради факта, че енергията ви не намира изход: вместо да предприемате действия и да предприемате конкретни стъпки, вие говорите за това как можете да достигнете безпрецедентни висоти. Започнете да действате и лошите сънища веднага ще спрат да ви посещават.

Ако ви предстои пътуване, сънищата през този период дават конкретни указания за него. Но може също така да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за основния ви житейски път; пътя, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е важно в сънищата при Луна в Стрелец, защото един от основните управители на този цвят е планетата Юпитер, която също управлява знака Стрелец. Така дълбокият и привлекателен син цвят, който виждате в сънищата през този период, може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока. Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати