Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 10.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 10.08.19

Сънищата и Луната – събота – 10.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 10 лунен ден.

Възможно е да сте имали приятни, приказни и много положителни сънища. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим това усещане, мислено преживяваме сънищата отново и отново и се надяваме да се сбъднат. Най-често сънищата в този ден наистина са много приятни, леки, ярки и радостни.

Това, което сте сънували, може да е свързано със семейството, с близките хора – съпруг/а или деца, отдавна починали близки хора от рода. Сънищата ви може да отразяват също текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, да сънувате човека, с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Единственото нещо, което е много важно в този ден: ако насън видите някой от починалите си роднини. Предците в този ден носят важна информация. Може да означава, че сте се откъснали от корените си.

Много рядко, но обикновено в десетия лунен ден при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица.

Сънищата при Луна в Стрелец се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. Сънищата могат да покажат пътя на хората, напуснали Земята, може би на вашите роднини или вашия собствен духовен път. Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота.

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата петък срещу събота

Събота е под управлението на планетата Сатурн ♄ . Сънят в петък срещу събота също може да намери своето приложение в реалността. Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления представени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ/сутрин характеризират събитията от близкото бъдеще не само за самия сънуващ, но и за неговите близки приятели или членове на семейството.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати