Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 11.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 11.01.20

Сънищата и Луната – събота – 11.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са пряко свързани с вашето енергийно състояние. Ако не знаете как да контролирате енергията, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва хаотично, за поддържане на различни състояния, които не носят чувство на удовлетворение и вътрешен мир.

Сънищата в този период са значителни. Важно е не толкова съдържанието на съня, колкото чувството, което оставя след събуждане.

Ако сънят е приятен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след съня си се чувствате добре, това означава, че в живота си вървите в правилната посока и можете да разчитате на реализацията си в отношенията с хората.

Ако след събуждане на душата ви е тягостно или тревожно, това означава, че сте твърде затворени и трябва да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, трябва да добавите повече творчество и радост към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на енергия или обратно, къде не е разумно да я изразходвате.

Сънищата в събота

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. 

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота показват какво подготвя живота за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети