Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 1.1.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 1.1.2022

Сънищата и луната – събота – 1.1.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (до 06:32ч)

Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата при Луна в Стрелец

Сънищата са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока. Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, в тези сънища получават шанс да видят света по различен начин.

И ако сте били измъчвани от лоши сънища или истински кошмари, погледнете назад към живота си: може би възпрепятствате дейността си по всякакъв възможен начин? Може би философствате твърде много, губите време за празни разсъждения? Всичко това може много добре да доведе до кошмари.

Лошите сънища възникват поради факта, че енергията ви не намира изход: вместо да предприемате действия и да предприемате конкретни стъпки, вие говорите за това как можете да достигнете безпрецедентни висоти. Започнете да действате и лошите сънища при Луната в Стрелец веднага ще спрат да ви посещават.

Ако ви предстои пътуване, сънищата през този период дават конкретни указания за него. Но може също така да отразяват духовният ви път. Всъщност може да става въпрос за основния ви житейски път; пътя, по който ще бъдат въплътени всички ваши цели.

Синьото също е важно в сънищата при Луна в Стрелец, защото един от основните управители на този цвят е планетата Юпитер, която също управлява знака Стрелец. Така дълбокият и привлекателен син цвят, който виждате в сънищата през този период, може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата в събота

Събота е под влияние на Сатурн, а той никога не дава точни прогнози. Сънищата в събота са по-скоро символични съвети, които се препоръчва да се използват като ръководство за действие. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати