Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 12.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 12.06.21

Сънищата и Луната – събота – 12.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата под влияние на 2 лунен ден

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, дори да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази фантасмагория и да разберете какво иска да ви каже вашето подсъзнание с всички тези образи.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са пророчески и няма смисъл в тях. Но това далеч не е така. На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция и подсъзнанието. И ако успеете да видите истинския смисъл зад този приказен екран на нереални картини, ще разберете много неща за себе си и може би дори да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви сега е период на обърканост, не знаете къде да отидете и какво да правите, тогава бъдете особено внимателни към онези образи, които днес ще видите насън. При правилно тълкуване те ще могат да ви подскажат правилните действия.

Например, ако сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, трябва да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са около вас, вървите ли по своя път или просто необмислено следвате някого.

Сънища при Луна в знак Рак

Тези сънища са важни, обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на карма.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност съботните сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

Сънища в събота

Събота е управлявана от суровия Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение. По-скоро са символични съвети, които се препоръчва да се използват като ръководство за действие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати