Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 12.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 12.12.20

Сънищата и Луната – събота – 12.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

В сънищата до 05:00 ч е възможно да получите откровения в съня си.

Като правило това, което видите в съня си в 27 лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата след 05:00 ч могат да бъдат пророчески. Нашето подсъзнание ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Сънища при Луната в знак Скорпион

Когато преминава през този знак Луната щедро „обогатява” сънищата ни с мистицизъм. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

 Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия. 

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети