Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 13.03.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 13.03.21

Сънищата и Луната – събота – 13.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:06 часа)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънища при Луна в знак Риби

Като правило, сънищата в Риби не са много спокойни и без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и щастливи сънища ще показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища означават, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни сюжети.

Сънищата в събота

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънища по-скоро ще откриете символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие. 

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващия, но и за близките му приятели или членове на семейството.                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети