Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 13.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 13.07.19

Сънищата и Луната – събота – 13.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден (от 17:00ч на 12 юли до 18:06ч на 13 юли)

В астрологията този ден от лунния месец се счита за енергиен пик на целия лунен цикъл. Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, че всяко действие може да има съкрушителна сила.

Сънищата от тази нощ ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

На този ден, сънищата често са пророчески, но може да бъдат и нищо незначещи сънища. Трябва да се обърне специално внимание на това, което виждате в съня. Сънищата на единадесетия лунен ден ни дават възможност да разберем какво място в живота заемаме в момента.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония с природата, всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, а вие нямате много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства, сънища, в които има насилие и жестокост. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Има и такава възможност: в съня си вие сами се превръщате в мъчител, изнасилвач, убиец или инициатор на всякакви разрушителни действия. Това означава, че сте започнали да поемате твърде много ненужни задължения, престанали сте да обръщате внимание на вашия духовен свят, затънали сте в материалния и се опитвате на всяка цена да спечелите успех в обществото.

Сънищата в петък срещу събота са под влияние на Сатурн, който е отговорен за важни събития и винаги предупреждава за тях. Тези съновидения са предупреждения за предстоящи изпитания. Те могат да се отнасят до самите вас или до вашите близки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати