Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 14.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 14.09.19

Сънищата и Луната – събота – 14.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата при пълнолуние могат да бъдат пророчески

Сънищата при пълнолуние

Сънищата при пълнолуние могат да бъдат пророчески. Именно сега се появяват интересни и невероятни сънища. И това не е странно, защото при пълнолуние, дори природата е изпълнена с вдъхновение и енергия, в моретата започват приливи, реките, езерата също са пълни с вода до максимум.

Сънищата в такива дни показват ситуации, които ни впечатляват или морално ни вълнуват. Необходимо е да им се обърне внимание и да се опитате да успокоите бушуващите емоции, но се замислите дали е необходимо да хабите енергия за нещо, което не можете да промените.

15 лунен ден е сатанински и може да имате ужасни сънища. Сънищата на този ден са повече като огледало на вътрешният ни свят. От дълбините на нашето подсъзнание в този ден могат да се появят плашещи образи. Всъщност те отразяват скритите качества на нашия характер. 

Трябва да се вгледате много внимателно във всичко, което виждате, да се опитате да го запомните и анализирате. Най-вероятно сънят ще бъде един вид код, който трябва да се разтълкува правилно, за да се решат текущите проблеми и трудности.

Ако в сънищата ви има много светлина и цветове, трябва усилено да поработите за усилване на вашите положителни качества. 

Ако в сънищата си виждате всичко в сиви и тъмни цветове, тогава се замислете, навярно не всичко в живота ви е правилно.

Не търсете тълкуването на такива сънища в съновници, символите като правило, са индивидуални, те не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво иска да ви каже подсъзнанието ви чрез този или онзи образ.

Луната е в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън душата си и състоянието на душите на други хора. Ако имате спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. 

Каквото и да сънувате, този сън отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което тревожи душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати