Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 14.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 14.11.20

Сънищата и Луната – събота – 14.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували до 06:00ч са под влияние на 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Сънищата от тази нощ могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност. В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Луната е в знак Скорпион

Под този знак Луната щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия. 

Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона. 

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означава конфликт със сексуален партньор.

Сънищата в събота

Събота е денят на Сатурн - планетата на изпитанията, съдбата. Той ни ограничава диктувайки ни закони, така че сънищата в съботата ще ни подскажат от какво е нужно да се откажем, в какво да се ограничим, на какви правила да се подчиняваме.

Често тези сънища говорят за перспективите за реализация на замисленото, последователността и връзката с предстоящите събития. Ако сънят е колоритен - това означава, че голяма част от планираното се реализира и сериозни ограничения не ви застрашават.

Черно-белият, мрачен сън, в който се появяват високи стени, препятствия или кръстове, говори, че плановете ви ще се сбъднат само след упорита работа и в близко бъдеще нищо няма да получите лесно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати