Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 15.02.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 15.02.20

Сънищата и Луната – събота – 15.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата във 22 лунен ден често биват пророчески. Те носят много полезна информация. Тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. 

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Луната е в знак Скорпион

Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия. 

Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона. 

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означава конфликт със сексуален партньор.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост и е знак, че разочарованието и неуспеха ви очакват в скоро време. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати