Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 15.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 15.05.21

Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден (до 08:19ч)

На този ден може да имате пророчески сънища и те могат да се сбъднат. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня си. При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. 

Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или друг начин. Това е индикация, че трябва да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква опасност, това е предупреждение, че трябва да бъдете особено внимателни. Ако насън косата ви се заплита, трябва да изоставите плана си. Този ден може да стане нещастен и по вина на самия човек, особено ако се озове всред фатални влияния, обстоятелства.

Сънища в събота

Сънят в събота се явява като пролука в бъдещето. Съществува мнение, че в съня човешкият ум може да прекоси границите на времето и пространството и да получи важни знаци и знамения. 

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Той ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят, на нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си, какви важни събития да очакваме.

Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е да ви пречи да спите спокойно натрупания стрес и умора. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и "пуснете" проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще ви отминават.

 За да сведете до минимум ефектите от негативния сън, можете да използвате старата мъдрост и да разкажете съня си на колкото се може повече хора - смята се, че това ще намали отрицателното въздействие на съня.   


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още