Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 16.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 16.05.20

Сънищата и Луната – събота – 16.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение.

Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън.

Сънищата при Луна в знак Риби имат дълбок смисъл. Много често те са ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път. 

Сънищата в дните на Риби могат да бъдат толкова претоварени с информация, че да ви се струват пълни глупости.

Красивите и добри сънища, които могат да дойдат през този период, са знак за чистотата на душата ви, здравето на психиката ви. 

Ако сте имали спокоен и хубав сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп