Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 16.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 16.10.2021

Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища, тъй като носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ни се иска да задържим спомена за съня. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се появяват в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, или с когото имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да се появи дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Сънища при Луна във Водолей (до 05:23ч)

Водолей е знак на новаторството, иновациите и изобретенията – сънищата в него може да показват картини от бъдещето.  В тях може да откриете ново, оригинално решение на своя проблем.  Сънищата на този знак съдържат информация за голямата страст на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания. 

Таро календар на сънищата

7 чаши – сънищата ви могат да показват, че градите въздушни замъци, живеете в илюзии и като цяло нагазвате в нестабилна и опасна почва. И ако не гледате трезво на нещата, не смекчавате претенциите си и не се ограничаваме до това, което всъщност е осъществимо, ще се изправите пред катастрофа. Картата предупреждава срещу фалшиви сделки, фалшиви цели, а в някои случаи мръсни дела и подли интриги.  


Топ новини

виж още

Актуална тема