Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 17.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 17.04.21

Сънищата и Луната – събота – 17.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 6 лунен ден

Шестият лунен ден е свързан както със стихията на водата, така и със стихията на въздуха. Събитията от този период са спокойни, като плавното течение на водата и леки като въздуха.

През този период се отваря канал за директна комуникация с Висшите сили на Космоса. Човек получава възможността да възприема тънки потоци от космическа енергия, информация от други измерения. Всички предсказания през този период, дори привидно най-абстрактни или безсмислени, трябва да се разглеждат като откровение, изпратено свише. Поради тази причина се смята, че шестият лунен ден е време за получаване на откровения, предсказания и наставления от духовни водачи от други равнища на битието.

Много е важно да се изтълкуват правилно. Не се опитвайте да тълкувате символите на вашите сънища според какво ви казва ума, а е важно чувството, което ви е останало след съня. След събуждане, не забравяйте да запишете съня си, защото пророческите сънища много бързо се забравят и забравеното човек подсъзнателно замества с нещо измислено или желано.

Сънищата в 6 лунен ден могат да бъдат напълно безсмислени и празни или пророчески, които трябва да се разглеждат като точна прогноза. И само вие сами ще можете да определите какъв сън сте имали. По това време сънищата могат да ви сигнализират за недовършени дела, енергийни връзки с миналото, от които трябва да се отървете.  Не се опитвайте да разберете всичко рационално или да намерите отговора в книгите за сънища. Напълно разчитайте на интуицията си и следвайте усещанията, които остават след съня. Те могат да ви дадат повече информация от всеки външен източник.

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберем какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващият, но и за близките му приятели или членове на семейството.

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети