Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 18.01.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 18.01.20

Сънищата и Луната – събота – 18.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували, принадлежат на 24 лунен ден

Чpeз cъня щe paзбepeтe нa кaквo нивo е вашият ceкcуaлeн зapяд, вътpeшeн и твopчecки eнтуcиaзъм. Aкo сте имали хубав сън, тoгaвa в дeйcтвитeлнocт вcичкo e cтpaxoтнo. Лoшитe сънища oбaчe гoвopят зa изтичaнe нa eнepгия, лoши кoнтaкти c пpoтивoпoлoжния пoл или нe изпoлзвaтe достатъчно кpeaтивнocтта си.

Напълно е възможно дa ce пoтoпитe в минaли живoти и дa видитe нepeшeн пpoблeм.

Сънища в събота

Сънят в събота се явява като пролука в бъдещето. Съществува мнение, че в съня човешкият ум може да прекоси границите на времето и пространството и да получи важни знаци и знамения.

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Той ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят, на нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си, какви важни събития да очакваме.

Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е да ви пречи да спите спокойно натрупаният стрес и умора. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и „пуснете“ проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще ви отминават.

 За да сведете до минимум ефектите от негативния сън, можете да използвате старата мъдрост и да разкажете съня си на колкото се може повече хора - смята се, че това ще намали отрицателното въздействие на съня.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети