Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 18.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 18.04.20

Сънищата и Луната – събота – 18.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:04 ч показват доколко сте силни и здрави, състоянието на сексуалната енергия, реализирате ли се в любовта и в творчеството.

Ако са били приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че нямате добри взаимоотношения с противоположния пол и не сте достатъчно креативни в живота или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят.

В някои случаи може да сънувате минал живот и така ще получите напътствие с какво трябва да се справите.

Сънищата след 05:04 ч са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията отгоре.  Потапяне във вътрешния свят. Доверете се на вътрешния си глас.

Ако сте сънували нещо неприятно и това ви измъчва, прочетете молитва и подложете ръцете си от свивките на лактите надолу към дланта на течащата вода, оставете я да отнесе всичко негативно. На водата може да разкажете лошия сън, за да го отнесе.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат още ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети