Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 18.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 18.07.20

Сънищата и Луната – събота – 18.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Символиката на сънищата на този ден е много трудна

Някои школи  вярват, че в 27 лунен ден човек получава откровения в съня си.

След като се събудите, възможно е да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден (след 03:40ч) рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, характеризира вашия вътрешен свят повече, показва ви до колко сте в хармония с външния свят около вас.

Можете също така често да възприемате тези сънища като индикатор за това до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

 

Сънища при Луна в Близнаци

Може да сънувате хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберем какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Може да ви се прииска да споделите неприятният сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани, да не приказвате празни приказки и на никого да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.

Цветните сънища с ярки променливи цветове далеч не са необичайни в дните на Близнаците, като се има предвид двойственият и променлив характер на този знак. Но преобладаващият и важен цвят, на който трябва да се обърне внимание е зеления – цветът на управителя на този знак Меркурий. Символиката на зеленото в сънищата съответства на състоянието на определено вътрешно равновесие на човек.

От друга страна, зеленият цвят символизира движението на живота, тъй като Близнаците (подобно на техния управител Меркурий) са променливи. Може да се говори за някаква стабилност и растеж, постигнати чрез любовта към разнообразието, движението, промяната на увлеченията. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети