Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 18.12.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 18.12.2021

Сънищата и луната – събота – 18.12.2021 - Tribune.bg

Сънищата на 14 лунен ден

Този ден има силна енергия, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с активни и динамични действия, също така да носят много информация.

Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно ще останат само игра на вашето подсъзнание. Сънищата на този ден не се сбъдват. 

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас. Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Ако смятате, че сте сънували нещо важно, но не можете да разберете какво е посланието, може да процедирате по два начина. Първият е да направите медитация и мислено поискате насоки в тълкуването. Вторият е като изтеглите една карта Таро или от Ангелските карти. Може също да използвате книга, която да отворите на случаен принцип.

Сънища при Луна в Близнаци

Тези сънища вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберете какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой, с когото просто се чувствате удобно и приятно. Може да сънувате също хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. 

Сънищата в събота

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие. 

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващият, но и за близките му приятели или членове на семейството.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети