Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 19.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 19.09.20

Снимка:

Сънищата на 2 лунен ден

Днес самите Висши Сили чрез изпратените ви съновидения се опитват да помогнат при избора на правилния път, така че животът да потече в хармония и единство с останалия свят. Сънищата съветват да се обърне по-голямо внимание на баналните житейски грижи и ежедневието от живота. В края на краищата съдбата ни се състои от дребните неща.

Всяка, дори най-незначителната информация, ще бъде полезна и ще има значително влияние върху целия месец, а днешният сън ще помогне за определянето на по-нататъшни действия.

Особено сериозно внимание трябва да се обърне на сънищата в този ден от тези, които са на кръстопът, в трудна ситуация и търсят правилното решение: това е сън, който може да ви помогне да излезете от безнадеждното положение.

Сънищата при Луна във Везни

Луната все още е във Везни и сънищата са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношенията, както лични, така и делови. Могат също да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори.

Сънищата в събота

Събота се намира под покровителството на Сатурн. Това е планетата на суровия бог на изпитанията, ограниченията, съдбата. Сънищата са свързани с правилата и законите, които трябва да се спазват. Те могат да предскажат съдбата ви, за предстоящи важни събития.

Ярък, лек сън, в който няма препятствия, подсказва, че в живота ви всичко ще бъде спокойно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още