Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 2 юли 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 2 юли 2022

Сънищата и луната – събота – 2 юли 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунния ден 

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в Лъв

Каквото и да сънувате, тези сънища могат да са свързани с любимия човек или творческите ви занимания, защото Лъв е знак за творчеството и любовта. В тях можете да видите как ще се развият отношенията ви с някой, когото обичате, възможни промени в любовта, предстоящи творчески успехи или разочарования. 

Хората, които са посветени на творческа професия, могат да видят своите професионални постижения и грешки.

Тъй като Лъв се управлява от Слънцето, сънищата показват връзката ви с Бога (вярващите често могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна служба или общуване с църковни служители). 

Сънища в събота

Сънят в събота се явява като пролука в бъдещето. Съществува мнение, че в съня човешкият ум може да прекоси границите на времето и пространството и да получи важни знаци и знамения. 

Събота е под управлението на най-далечната планета на нашата слънчева система – Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Той ще ви подскаже чрез съня, който ви изпраща, от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните.

Съботните сънища също са отражение на действията ни в реалния свят, на нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си, какви важни събития да очакваме.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще ви отминават.

Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е да ви пречи да спите спокойно натрупания стрес и умора. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и "пуснете" проблемите преди лягане.

За да сведете до минимум ефектите от негативния сън, можете да използвате старата мъдрост и да разкажете съня си на колкото се може повече хора до обяд - смята се, че това ще намали отрицателното въздействие на съня.  


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати