Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 20.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 20.02.21

Сънищата и Луната – събота – 20.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват. 

Чрез съня подсъзнанието ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова, когато се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Обикновено тези сънища са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви. 

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.

Сънища в събота

Събота е управлявана от суровия Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение.

В тази нощ сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи късмет в бизнеса, слизането - застой и трудности при придвижване към целта, липса на сила. Най-лошото, което може да се види е падане - това може да предвещае крах на плановете.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп