Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 20.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 20.06.20

Сънищата и Луната – събота – 20.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 28 лунен ден (до 05:00ч)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Тези сънища  са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване.

Сънищата в 29 лунен ден (след 05:00ч)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

 Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи.

Сънищата при Луна в Близнаци

Те отразява приятелското ни общуване с хората около нас. Могат да са свързани с братя, сестри, съседи, близки приятели. Много е вероятно да сънувате някой, с когото се чувствате добре и ви е приятно да разговаряте. Сънищата през този период могат да отразят как средата ни се отнася към нас в реалността.

Също така те вероятно ще са леки и приятни, „въздушни”, с бързо сменящи се образи и сцени.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети