Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 20.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 20.07.19

Сънищата и Луната – събота – 20.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 18 лунен ден

В този период в съня си можете да видите това, което ви пречи на движението ви напред. Често показва проблем, който ни безпокои и начин как да го разрешим, или да бъде излекуван, ако има болест. Сънищата в 18-тия лунен ден лишават организма от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре.

Всичко, което сте видели в съня си, не е нищо повече от отражение на вашия вътрешен свят. Ако не можете да свържете видените образи с вашата личност и събитията, които се случват в живота ви, това означава, че не сте в хармония със света в този конкретен момент. Опитайте се да анализирате съня си и да разберете какво вършите погрешно, къде бъркате. Не търсете отговори в съновниците, само вие сами ще можете да изтълкувате правилно значението на всяко изображение и сюжет.

Например, ако живеете сега тих и спокоен живот, ако всеки ден е лесно предвидим, а в съня си виждате екшън сцени, целият ви сън е непрекъснато действие и серия от събития, които се редуват бързо, определено трябва да помислите над живота си, да внесете в него повече спонтанност, неочакваност, изненади.

Сънищата в петък срещу събота

Събота е денят на Сатурн - планетата на изпитанията, съдбата. Той ни ограничава диктувайки ни закони, така че сънищата в съботата ще ни подскажат от какво е нужно да се откажем, в какво да се ограничим, на какви правила да се подчиняваме.

Често тези сънища говорят за перспективите за реализация на замисленото, последователността и връзката с предстоящите събития. Ако сънят е колоритен - това означава, че голяма част от планираното се реализира и сериозни ограничения не ви застрашават. Черно-белият, мрачен сън, в който се появяват високи стени, препятствия или кръстове, говори, че плановете ви ще се сбъднат само след упорита работа и в близко бъдеще нищо няма да получите лесно. Съботният сън може да разкаже за съдбата - вашата или на други хора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп