Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 20.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 20.11.2021

Сънищата и луната – събота – 20.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден са пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. И вие сами трябва да определите кои от тези сънища сте видели тази нощ.

Пророческите сънища, като правило, ще бъдат доста реалистични. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които сънувате трябва да им се обърне внимание и бъдат изтълкувани. Голяма е вероятността този сън да е пророчески.

Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат, опитайте се да разберете какви черти и проблеми ви се разкриват чрез подобен сън.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата днес са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болният човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънищата  при Луна в Близнаци

Обикновено са свързани с приятелите ви, с хората, с които искате да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към личността ви.

Кошмар или просто неприятен сън може да означава, че сте проявили неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци. Възможно е да сте показали пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.

Сънища в събота

Събота е управлявана от суровия Сатурн. Сънищата в тази нощ са свързани с изпълнението на житейските и кариерните планове и показват възможни пречки за тяхното изпълнение.

В тази нощ сънищата за стълби, асансьори, планини имат значение. Изкачването им носи късмет в бизнеса, слизането - застой и трудности при придвижване към целта, липса на сила. Най-лошото, което може да сънувате е падане - това може да предвещае крах на плановете.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети