Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 2.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 2.05.20

Снимка:

Сънищата на 10 лунен ден

Често в този лунен ден хората имат приятни, приказни и много положителни сънища. Те носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ние се опитваме да задържим такива приятни картини, мислено ги преживяваме отново и ни се иска да се сбъднат. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често съновиденията са свързани с нашето семейство, с близки хора, семейните традиции. Това може да са съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. 

Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, с кого имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се изтълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се явят вашите духовни или физически предци.

Луната продължава да е в знак Лъв

 

Повечето сънища са свързани с творческите ни способности, както и със състоянието на любовните отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да открием за себе си тези творчески аспекти, които ще ни позволят да вършим работата си с успех. 

Любовните сънища ще подскажат как да изградим отношенията с любимия си човек или какво трябва да направим, за да подобрим връзката си.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още