Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 21 март

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 21 март

Снимка:

Сънищата до 05:30 ч са под влияние на 26 лунен ден, а след това са под влияние на 27 лунен ден

Тази нощ е възможно да получите откровения в съня си. След като се събудите, е възможно да почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата сега е много трудна.

Като правило това, което виждате в съня си, отразява вашия вътрешен свят повече и показва доколко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, доколко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно.

Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънищата и тази нощ са под влияние на Луна във Водолей

Те могат да са иновативни, да подскажат нови идеи, да намерите нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания.

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващия, но и за близките му приятели или членове на семейството.

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете символични съвети, които се препоръчват да се използват като ръководство за действие.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още