Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 21 май 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 21 май 2022

Сънищата и луната – събота – 21 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 21 лунен ден

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

 Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин не трябва да се радвате на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна във Водолей

Луната във Водолей носи картина на бъдещето в сънищата ни. Съветите могат да се отнасят до всичко, за което мислим, в което живеем. Ако решаваме проблем, можем да видим неговото решение, ако имаме проблеми с комуникацията или сме в неприятна ситуация, можем да видим изход от нея.

На намаляваща Луна можем да видим последствията от нашите по-ранни решения. Освен това в сънища може да се показва информация за близките ни хора по интереси (общи хобита, работа). Лошият сън ни казва, че трябва да внесем нещо ново в живота си, да започнем да действаме по нов начин или просто да изчистим главите си, да поставим всичко в ред.

Сънищата в събота

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Жълтата планета ще ви подскаже чрез сънищата, които ви изпраща от какво може да се откажете, за да не навреди на вас или околните, могат да покажат какво самият живот подготвя - перспективите, плановете и събитията, които ви очакват. Ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен и лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности, неприятностите ще отминат, но ако сънят е труден, мрачен и депресиращ, за да изпълните плануваното ще трябва доста да се поизпотите, някои проблеми може да не успеете да решите от първия път и те ще останат с вас за известно време.


Топ новини

виж още
Актуална тема