Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 21.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 21.09.19

Сънищата и Луната – събота – 21.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 22 лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, символика, насочваща ни към съществуващи проблеми или повдигат завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще. Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот.

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Съботните сънища са повлияни от Сатурн.

Таро гадаене на сънищата от тази нощ/сутрин

4 Чаши – Ако сте трупали дълго време негодувание в себе си или имате наранена гордост, сега може да се прояви в сънищата ви. Не се хабете, за да не пропуснете от вайкане новия шанс.

5 Чаши – Ако сте изпитали разочарование, болка, чувство на самота, всичко това ще бъде отразено в сънищата ви. Потърсете грешките си, за да не ги повторите.

Съд – Промени. Под външната спокойна повърхност на ежедневието се отваря източник на творческа самореализация. На ниво събитие това може да означава успешно полагане на изпити, завършване на проект или задача, завършване на обучения или курсове за продължаващо обучение, нова работа.

Императрица – Освобождаване на много мощни енергии чрез съня.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати