Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – събота – 21.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – събота – 21.12.19

Сънищата и Луната – събота – 21.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. На този ден е важно да се използва интуицията при тълкуването им. Доверете се на вътрешния си глас.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание. Ако сте сънували лош сън през нощта, то е нужно сутринта, като станете веднага да се помолите. Пуснете крана с хладка вода или идете на брега на реката и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата при Луна във Везни са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношенията – както лични, така и делови. Те дават шанс да усетим онези моменти, които ни пречат да намерим общ език с другите по принцип.

На сън може да се колебаете да вземете някакво решение, да направите избор или да имате съмнения относно вашия перфектен избор.

Мрачните сънища в тези дни не трябва да се приемат като неизбежно зло предсказание.

В дните на Везни по-често се случва да се сънува кошмар само в случаите, когато психичното равновесие на човека е нарушено по една или друга причина.

Сънищата в събота

Те са под влияние на Сатурн – планетата на трудностите и ограниченията. Тази нощ можете да сънувате събития или хора, свързани с вашето минало. Възможно е също да видите насън най-близките роднини, включително починалите.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети